Online Foglalás

Foglaljon időpontot időben. A foglalását e-mailben igazoljuk vissza. 

Kérjük a foglaláshoz adja meg elérhetőségeit. A megjegyzés mezőben megírhatja kérdéseit, kívánságait. A foglalás véglegesítéséhez 20% előleg megfizetése szükséges, melyet az ajánlat kiküldésétől számított 3 munkanapon belül várunk. A foglalás írásbeli visszaigazolásunkat követően válik garantáltá.

Kérdése van?  Hívjon minket: +3620 523-9063

Kedves Vendégeink!

Az új kormányrendelet alapján: 2021. szeptember 1-től csak azon vendégeket fogadhatjuk szálláshelyünkön, akik érvényes személyazonosító okmánnyal rendelkeznek:
- személyigazolvány
- vezetői engedély
- útlevél
A fenti rendelkezés a 12 év feletti gyermekekre is érvényes, így kérjük, hogy még indulás előtt győződjön meg róla, hogy a gyerekek is rendelkeznek az utazáshoz szükséges okmányokkal. Az okmányokat a Vendégházba érkezéskor szükséges bemutatni, és az azokon szereplő információkat egy ún. okmányolvasó szkennerel rögzítjük a rendszerünkben.
Az okmány bemutatásának hiányában a szálláshely-szolgáltatást kötelesek vagyunk megtagadni!


A Lak Bakonycsernye falu szélétől 1100 méteres könnyed sétával érhető el. A földút majdnem végig emelkedik de egy 10 perces gyaloglással meg is érkezünk. Személyautóval nem javasoljuk a felhajtást, mert az autó elakadása, külső sérülése, karcolódása előfordulhat. Az autót a falu szélén tudják letenni, biztonságos helyen. Megérkezésükkor vendégeinket igény szerint  terepjáróval díjmentesen felszállítjuk . Részletesebb információt foglaláskor biztosítunk. 

A nyári időszakban medencét állítani TILOS! a ház vízellátása kútból történik, vízkészletünk véges !


Bakonycsernye

Szabad helyek: 2022