Gyakran ismételt kérdések!

Hogyan tudom lefoglalni a szállást?

Szállását legegyszerűbben a weboldalunkon a "foglalás" menüpont alatt tudja lefoglalni, ami pár perc alatt kész is van. Ugyanitt tájékozódhat a szabad helyekről, foglaltságról.

Honnan tudom meg, hogy rögzítették-e a foglalásom?

A foglalását követően visszaigazoló e-mail kap, amelyben láthatja rendelése részleteit. Minden ilyen levelünk tartalmaz egy előlegbekérőt, feltűntetett számlaszámmal, ahová a teljes szállásdíj 20%-át várjuk a végleges foglaláshoz (72 órán belül). Amennyiben megérkezik az előleg rögzítjük a foglalását és megjelenik a foglaltsági naptárunkban is a weboldalunkon. 

Az előleg megérkezésekor előlegszámlát állítunk ki, amelyet a foglaláskor megadott e-mail címre küldünk. Az előleg a szállásdíj teljes fizetésekor teljes mértékben levonódik. 


Mikor tudom elfoglalni a szállásom?

Szállását az érkezés napján 14.00-tól tudja elfoglalni. A távozás napján 10.00-ig el kell hagyni a szállást.

Hogyan jutok fel a szálláshoz?

Az erdei lakot földúton lehet csak elérni, amely emelkedik. Személyautóval nem javasolunk a feljutást, mert az az autó sérüléséhez elakadásához vezethet. Vendégeinket terepjáróval várjuk és díjmentesen felvisszük. Személyautójukat védett helyen tudják letenni.

Hogyan képzeljem el a szállást?


Sokan tették fel eddíg ezt a kérdést. Szálláshelyünk az erdőbben van, melyet egy rét határol. Nincsenek szomszédok, nincs kerítés, ugyanakkor teljes komfortosság elérhető a pihenni vágyók számára.  Teljesen felszerelt konyha, fürdőszoba,  kábeltévé és a téli időszakban fűtéssel tesszük látogathatóvá a lakot. Modern digitális fűtőpanelek és a hagyományos fatüzelésű berendezések: (cserépkályha, kandalló) közül választhatnak vendégeink kívánságaik szerint. Száraz konyhakész tüzifa mindíg elérhető, melyet bográcsoláshoz, tárcsázáshoz, szalonnasütéshez is tudnak használni. Ezek használata nem feláras, bármikor használható. 

Mit kell vinnem magammal?

Szállásunk teljesen felszerelt. Ágynemű, lepedő, törölköző , wc papír, konyhai törlőkendő, konyharuha. kéztörlő, kézmosó, mosogatószer stb. Konyhánk is teljesen felszerelt, lehet sütni, főzni., amihez mindent megtalálnak. 

Ajánlott hozni: 

- Főzéshez alapanyag, kávésoknak őrölt kv. Fontos tudni, hogy Bakonycsernye falujában kis élelmiszerüzletek vannak, alapvető alapanyagokkal, ezért a laktóz-glugóz, paleo és egyéb étrendel étkezők számára hozni kell a hozzávalókat.

- Túrásoknak bakancs, iránytű, hosszú nadrág, esetleg kullancs riasztó. 

- Kánikula esetén is ajánlott a meleg ruha ugyanis este és kora reggel itt hűvös van a kinti tartózkodáshoz.