ÜZLETSZABÁLYZAT


Általános rendelkezések


- Foglalását megteheti telefonon, email-ben, illetve a honlapunkon a bakonyilak.com/foglalas oldalunkon online is.

- Minimum foglalható időszak 2éj

- Minden foglalás alkalmával előleget kérünk (a visszaigazolást követően 3 munkanapon belüli) melynek a mindenkori értéke a felszámolt szállásdíj 20%-a.

- A foglalás az előleg beérkezése után válik érvényessé, amelyet Bakonyi-Lak szálláshely minden esetben elektronikus levél formájában igazol vissza.

- A előleg mindkét fél biztonságát szolgálja. Számunkra egy biztosíték arra, hogy a vendég a foglalt időpontban megérkezik, és így a szobát más úton már nem értékesítjük.
Amennyiben a vendég nem érkezik meg, a foglalóként érkező összeg a mi kárunk enyhítését kompenzálja. Amennyiben a vendég megérkezik, úgy az előleg a végszámlából 100%-ban levonásra kerül.

- A szállásdíj és az idegenforgalmi adó fizetése a megérkezéskor a bejelentkező lap kitöltése után történik. Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, nem áll módunkban a szállásdíjat csökkenteni, visszafizetni!

-2021. január 1-én hatályba lépett a turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016.évi CLVI. törvény módosítása, amely kötelezi a szálláshely-szolgáltatót, hogy a szálláshely-szolgáltatást igénybe vevők törvényben meghatározott adatait a Kormány által kijelölt tárhelyszolgáltató által biztosított tárhelyen rögzítse a törvényben meghatározott célból.

A fentiek értelmében 2021. szeptember 1-től csak azon vendégeket fogadhatjuk szálláshelyünkön, akik érvényes személyazonosító okmánnyal rendelkeznek:
- személyigazolvány
- vezetői engedély
- útlevél
A fenti rendelkezés a 18 év alatti gyermekekre is érvényes, így kérjük, hogy még indulás előtt győződjön meg róla, hogy a gyerekek is rendelkeznek az utazáshoz szükséges okmányokkal. Az okmányokat a Vendégházba érkezéskor szükséges bemutatni, és az azokon szereplő információkat egy ún. okmányolvasó szkennerel rögzítjük a rendszerünkben.
Az okmány bemutatásának hiányában a szálláshely-szolgáltatást kötelesek vagyunk megtagadni!


Lemondás:

- A szálláshely az érkezés napja előtt 30 nappal előbbi időpontban mondható le kötbérmentesen.

- A 30 napon belüli lemondás esetén a megrendelő a szállásdíj 20%-át köteles megfizetni

- A 3 napon belüli lemondás, vagy a lemondás elmaradása esetén 100% szállásdíjat köteles a megrendelő megfizetni.


A Vendég az Üzletszabályzat elfogadásával egyidejűleg tudomásul veszi, hogy az Üzletszabályzat feltételeit a Szolgáltató egészben vagy részben egyoldalúan módosíthatja, amely módosítást a Szolgáltató a vendéggel haladéktalanul közöl.


Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!

Bakonyi-Lak

Krisztina, Zoltán